Eva Holubová musela na vážnou operaci hlavy. Mám ale naději, říká

[chooze:gallery;value:35385]

​Eva Holubová zveřejnila sérii snímků z nemocničního lůžka, na jednom z nich má dokonce na obličeji dýchací masku. Prostřednictvím sociálních sítí se svěřila s vážnými zdravotními problémy. "Chci něco uvést na pravou míru. Neměla jsem výduť na aortě, ale v hlavě," napsala herečka.

Ačkoliv v pondělí večer ještě musela do divadla, od úterý už poslušně leží v nemocnici. "V pondělí jsem nastoupila na vyšetření a večer jsem si ještě odskočila zahrát Líbánky, ale druhý den jsem se stala poslušnou pacientkou lékařů v Nemocnici Na Homolce," vysvětlila Holubová, která si čas na lůžku krátí čtením.

[chooze:article;value:576737]

Přestože herečka dala najevo, že už se jí daří lépe, v nemocnici se začala trápit. Vadí jí, že tam potkává pacienty a další lidi, které slyší spekulovat, co jí může být. Dokonce si ji prý někdy i fotí. "Mně to mrzí, že si člověk fotí člověka, který má potíže," vyjádřila se Holubová.

I tak má v lidské pokolení stále víru, nejvíc ji totiž dojal přístup celého nemocničního personálu. "Buď je to tou vyplněnou výdutí v hlavě, nebo tím, jak je tu o nás postaráno, já prostě miluju lidskou pospolitost, když funguje, ale vše mě tu krásně dojímá a naplňuje láskou k životu a vírou v naději," uzavřela hvězda Jedné rodiny.

Seriál Jedna rodina se rozrůstá. Holubová prozradila zákulisní informace (1/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.