Ewa Farna prozradila, jak zvládá velké koncerty a péči o děti: Je to brutál, řekla

[chooze:gallery;value:33711]

Několikanásobná držitelka ocenění Český slavík Ewa Farna neztrácí čas. Na kontě má přes 1 500 odehraných koncertů a jede dál. "Já jsem takový zájem fanoušků vůbec nečekala. Recenze kritiků na první koncert měly zhruba 92 procent, to se mi v životě nestalo," zmínila Farna, která vyprodala už druhou O2 arenu.

Druhý koncert bude vypadat podobně jako ten první. "Já jsem strašně ráda, že něco, co jsem připravovala rok a dala si s tím hodně práce, že to uvidí dvakrát víc lidí a že to se mnou bude moct emočně sdílet víc lidí," řekla Životu ve hvězdách šťastná zpěvačka.

[chooze:article;value:525860]

​Vyprodané haly nejen v Česku, ale i v Polsku nejsou to jediné, co musí ukočírovat. Doma má totiž dvě malé ratolesti. "Je to brutál, někdy to zvládáme líp, někdy hůř. Ale můj manžel je zlato a rozhodli jsme se spolu, že do té O2 areny půjdeme. Není to jen o tom, že já se rozhodnu a pak to nějak dopadne, týká se to nás všech," svěřila Farna.

I když má spoustu práce, nechce ji řešit, když tráví čas s dětmi. "Když jsem s dětmi, tak nechci být na telefonu a řešit jiné věci kolem. Myslím, že ty děti taky vidí, že si člověk plní sny a dělá, co ho baví," věří zpěvačka. 

[chooze:article;value:476234]

​Čeští fanoušci by si ji měli teď pořádně užít. Její další plány vedou totiž do Polska. "Chystám se víc zaměřit na Polsko, teď jsem se zaměřovala na Čechy, vydala jsem desku i písničky a teď bych chtěla víc koncertovat v Polsku, tam jsem taky vydala desku a mám připravené nějaké písničky, které vydávám na polský trh," doplnila.

Už za tři týdny se diváci televize Nova dozví vítěze jednotlivých anket Český slavík. Pár sošek už má doma také Ewa. "Vždycky jsem nervózní a když slyším tu znělku, tak si vybavím moje dětství a mám motýlky v břiše. Těším se na to," uzavřela.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.