Exkluzivní vysílání plné speciálních hostů. Korunovaci Karla III. sledujte na TN Live

[chooze:gallery;value:31090]

​Velká Británie má před sebou jednu z největších historických událostí za posledních několik desetiletí. V sobotu 6. května proběhne ve Westminsterském opatství korunovace krále Karla III. Speciální vysílání sledujte na TN Live.

Program ke korunovaci krále Karla III. startujeme už v pátek v 10 hodin. Ve studiu přivítáme bývalého ředitele hradního protokolu Miroslava Sklenáře. Ten se zaměří zejména na to, v čem bude korunovace jiná a například i na intimní moment pomazání, který krále během obřadu čeká.

Štáb televize Nova navíc celý obřad sleduje přímo z Londýna a přináší tak aktuální zprávy z místa i ze zákulisí. V 11 hodin se s diváky přímo z centra dění spojí reportérka televize Nova Kateřina Vodvářková, která divákům přinese exkluzivní záběry z vrcholné fáze příprav.

[chooze:article;value:502911]

​Od 14 hodin na TN Live odvysíláme pořad Naše Česko. Ve speciálním vysílání se zaměříme na korunovaci a podíváme se na její ekonomickou stránku.

Ve 14:30 s bulvární novinářkou Barborou Koukalovou v pořadu TALK! nahlédneme na korunovaci z té peprnější stránky.

V 18:30 pak s analytikem Kryštofem Krulišem probereme provázanost krále a vlády ve Velké Británii a pozornost upřeme i na samotnou korunovaci. 

Slavnostní ceremoniál korunovace nového britského panovníka budete moci v sobotu sledovat od 7:55 ve speciálním vysílání Víkendové Snídaně a pak živě v komentovaném vysílání na televizi Nova, TN Live a na Voyo.   

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.