Expertka: Exotiky se nemusíte bát ani s dětmi. Zvládnou i desetihodinový let

Pátek je matkou několika dětí a tomu nejmladšímu je jen pět let. "Já říkám, že se dá s dětmi létat úplně kamkoliv," uvedla. "A cestuji s nimi prakticky od té doby, co jim byly třeba dva měsíce. A ten nejmenší zvládal v roce úplně v pohodě i třeba let na Maledivy. Zvládli jsme let hydroplánem a podobně," doplnila.

"Děti, když se naučí cestovat, tak ony to milují a vlastně to cestování vyžadují. A jsou spokojené, opravdu s nimi zvládneme třeba desetihodinové lety. Není to problém, a to já mám opravdu velmi živé pětileté dítě," popsala svou zkušenost. Doporučila pečlivou přípravu, dobroty a hry.

[chooze:article;value:573743]

Na nákupy zájezdů za exotikou je podle ní ideální čas. Ty zimní se dají koupit v rámci nabídek first minute. "Největší výhoda je, že si vybereš z úplně široké škály, nejenom termínu odletu, délky pobytu, ale i ubytovacích kapacit. Logicky, čím dříve si to zarezervuji, tím budu mít větší výběr," přiblížila.

"Výhoda spočívá v tom, že nejenomže ty ceny zájezdu jsou zvýhodněné, často jsou doprovázené i nabídkami dětí zdarma, úplně za nulovou cenu. Ne třeba úplně do všech destinací, ale do některých to můžeme najít. Často je to doprovázené třeba různými službami, jako je parkování u letiště zdarma a podobně," to se může hodit, právě pokud s sebou bereme potomky.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.