Expertka odhalila nový druh sexuální orientace. Prošli jsme si tím prý všichni

Debatu o nové sexuální orientaci rozproudil populární americký dýdžej Diplo. Ten v rozhovoru s modelkou Emily Ratajkowski prozradil, že měl orální sex s mužem, ale za gaye se nepovažuje.

"Na to, abych si nechal vykouřit od chlapa, nemusím být gay," přiznal bez okolků.

Neuniklo to australské sexuoložce Jane Hockingové, podle které by se měla zkratka LGBTQIA (lesba, gay, bisexuál, transgender, queer, intersex, asexuál) rozšířit o pojem abrosexuál, upozornil portál News.

[chooze:article;value:501816]

Takového člověka mohou v určité chvíli přitahovat muži a o několik týdnů později zase ženy. Prochází i obdobími různé intenzity přitažlivosti. Pár dní se třeba chová asexuálně a potom si sex znovu užívá.

Hockingová se domnívá, že abrosexuální byli, jsou nebo budou v jistých životních obdobích všichni. "Jednou jsem šla ven a experimentovala s někým, o kom jsem si myslela, že bych do něj mohla být zamilovaná. Když jsem to vyzkoušela, brzy jsem si uvědomila, že ženy nepatří k mým sexuálním preferencím. Ale kdo může říct, že se tento zvláštní pocit později v životě nevrátí?" popsala vlastní zkušenost.

Po třicítce si pak její libido sbalilo kufry a Hockingová o sex ztratila zájem. Myslí si, že to může souviset i s nezdravým životním stylem, který tehdy vedla. Podle ní by se její teorií měli do hloubky zabývat vědci.

Herečka Jitka Smutná promluvila o své orientaci. Popsala útoky, kterým čelila (11/2022):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.