Facka do tváře Hanychové: To se nedá jíst, zkritizoval její vaření syn

[chooze:gallery;value:34700]

Agáta Hanychová se radovala z návratu syna, který byl na zápase v Itálii. "Mám tu Kryšpu vedle sebe, který se vrátil z Itálie a řekne vám, jak měl úžasný zápas. Rózinka spinká, Mia je u svého otce a Kryšpa se chce s maminkou tulískovat, viď?" svěřila se Hanychová v živém vysílání.

Jenže radost z návratu syna ji po chvíli přešla. Kryšpín totiž zrovna večeřel a pustil se do jejího kulinárského umu. "Vaříš strašně. Nesnáším tvoje vaření. Ve středu jsem se třeba málem poblil. Neumí vařit," prozradil Kryšpín na instagramu.

[chooze:article;value:549400]

K narozeninám, které má influencerka na začátku dubna, jí proto chce dát poněkud praktický dárek. "Já jí dám poukaz na vaření nebo nějaký kurz, to je strašný. Jako to se nedá jíst," svěřil se Kryšpín. Ani argument, že podle ní vaří i další ženy, ho nepřesvědčil. "A nechutná vám to. Je to hnus. Vy se chcete otrávit jídlem? Já to nechápu," reagoval 12letý chlapec neoblomně.

Podle Hanychové se z něj stal pořádný puberťák. "Já doufám, že taky máte doma puberťáky. On byl docela hodnej chlapeček, pak se jednoho rána vzbudil a stal se z něho puberťák," dodala bývalá modelka. Podle jejích sledujících jsou si ale se synem podobní. "Všichni nám říkají, že máme stejné rty," zaradovala se Hanychová. "Já nemám botox jako ty," vysmál se jí drze Kryšpín.

Žilková se pochlubila vnukem. Syn Agáty roste jako z vody (4/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.