Facka do tváře Prachaře. Agáta odhalila temné tajemství jejich manželství

Manželství Agáty Hanychové a Jakuba Prachaře trvalo celkem šest let a vzešla z něj dcera Mia. V roce 2020 následoval bouřlivý rozvod a exmanželé spolu od té doby příliš dobře nevycházejí. Důvody rozchodu však nikdy do detailů nekomentovali. Až doteď. Agáta totiž ve svém podcastu Agáta a Ornella přiznala, že Prachaře podváděla.

"Jako že jsem Prachařovi zahejbala? Jo! Ale mohl si za to sám!" prohlásila bez okolků na adresu bývalého manžela. Poté ale uvedla, že ani Prachař nebyl během jejich vztahu žádný světec. Agátě prý totiž také nebyl věrný.

"U toho soudu, když jsme se rozváděli, tak on tam přinesl všechny ty články. A soud udělal: Ty, ty, ty! Nepodvádí se!" řekla Agáta se smíchem. Já na to, jestli jim mám říct, kdy mě začal podvádět on. Že to dělal líp a utajeně, neznamená, že to nedělal," dodala.

[chooze:article;value:552133]

Ornella poté připomněla historku o tom, že když Prachař odjel na natáčení na Slovensko, Agáta ho donutila, aby s kamerou prošel celý hotelový pokoj. Potřebovala se přesvědčit o tom, že tam nemá žádnou milenku. "Protože jsem byla žárlivá a on mě hrozně podváděl," vysvětlila.

Manželství Hanychové s Prachařem bylo stejně bouřlivé jako jejich rozchod. Oblíbenému herci prý měla přijít na poměr s hereckou kolegyní Kristýnou Leichtovou. Spekulovalo se ale i o tom, že ji měl podvádět se slovenskou herečkou Dianou Mórovou.

Žilková se pochlubila vnukem. Syn Agáty Hanychové roste jako z vody (04/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.