Facka do tváře rodině! Ukázalo se, že Meghan Archiemu tajně změnila rodný list

[chooze:gallery;value:30714]

Meghan Markleová se krátce po narození svého syna rozhodla, že v jeho rodném listu nechce mít v kolonce matky napsané pouhé "Rachel Meghan". Podle portálu Mirror svá křestní jména proto z dokumentů vymazala a nahradila je titulem "Její královská Výsost vévodkyně ze Sussexu".

Změnu v synově rodném listu měli Sussexové udělat ve chvíli, kdy se pohádali s princem Williamem a jeho manželkou Kate. Tento bezprecedentní krok by tak princ a princezna z Walesu mohli vnímat jako velkou urážku. Přestože Williamovi potomci jsou přímými následníky trůnu, v jejich rodných listech je princezna Catherine zapsána pouze křestními jmény bez náležitých titulů.

[chooze:article;value:514816]

"V královské rodině nemá změna v rodném listu žádný precedens. Odstranění křestních jmen je opravdu zajímavou skutečností. Možná se jednalo o další zoufalý pokus odlišit se od Williama a Kate," okomentovala podle britského listu Daily Record volbu Harryho a Meghan královská expertka Ingrid Stewardová. 

Podle některých odborníků se jednalo o předem promyšlený krok. "Je to opravdu výjimečné a vyvolává to spoustu otázek, co si Sussexové v tu chvíli vůbec mysleli," zmínila britská autorka životopisů Colin Campbellová. "Možná to byla součást jejich velkého plánu odejít," dodal královnina bývalá sekretářka Dickie Arbiterová.

[chooze:article;value:512768]

​Někteří skutek Meghan vnímají jako snahu o napodobení princezny Diany. Ta se totiž do rodných listů svých synů nechala kdysi zapsat jako "Její královská Výsost princezna z Walesu". Každopádně několik dní po změně dokumentů Archieho se Meghan z Harrymu rozhodli odstoupit od spolupráce s charitou Fab Four, ve které figuroval i William s Kate, a za pár měsíců se od královské rodiny odtrhli úplně.

Rozchod Harryho a Meghan. Kamarád vysvětlil, jak to teď mají (7/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.