Falešný manažer Ztraceného lákal ženu na Slovensko. Dříve seděl za smrt dívky

Vidina podobně hvězdné hudební kariéry zřejmě přiměla mladou ženu na chvíli uvěřit, že ji píše skutečný manažer Marka Ztraceného. Začínající zpěvačku muž oslovil s nabídkou pomoci.

"Nabídl mi spolupráci, že již rok hledají někoho do sboru k sobě. Takže mně se nabídka líbila, na základě toho jsem mu předala telefonní kontakt," sdělila podvedená Andrea Š.

Pak nabídku změnil dokonce na hlavní roli v muzikálu vedle Marka Ztraceného. Podmínkou bylo, že musí přijet na Slovensko. "Vzhledem máš vyhráno. A zpívat umíš. Tak se neboj. Teď jde spíše o to, abychom to udrželi v absolutní tajnosti. Moc se těším na naši spolupráci. Jen se chci zeptat, jestli mě budeš chtít jako manažera?" napsal.

[chooze:article;value:510129]

Ženě sliboval setkání se zpěvákem. Jednou se za něj dokonce i vydával. "Zvednul to pán a představil se jako Marek Ztracený, ale já jsem podle hlasu věděla, že to Marek Ztracený rozhodně není," uvedla Andrea.

Žena se proto rozhodla kontaktovat management skutečného zpěváka. "Pochopil jsem, že tohle přestává být legrace a ani vlastně si neumím představit, co všechno se mohlo stát, kdyby mladá holka vyrazila do jiného státu někam na casting v domnění, že si se mnou zazpívá nebo tam někde budu a tam na ni čekal někdo," prohlásil Ztracený.

[chooze:article;value:509665]

Případ předali policii, která si muže pozvala k vysvětlení. Jenže jelikož nedošlo k trestnému činu, policie nic nezmůže. Podle informací televize Nova měl být muž již v minulosti odsouzen, a to za smrt dívky, kterou unesl.

Není vyloučeno, že muž kontaktoval i další ženy. ",Pokud jde o mě, tak budu rád, pokud bude mít někdo nějakou pochybnost, tak vždycky kontaktovat moji manažerku. Žádný manažer není, jenom manažerka Simona Krajči. Ta ráda odpoví nebo to zkonzultuje," řekl Ztracený.

V případě podezření na podobného podvodníka by lidé měli kontaktovat také policii.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.