Fanoušci poznávají Jeřábka: Vyčůraný a tlustý chlap z reklamy je sympaťák, říkají

Herec Tomáš Jeřábek se v seriálech doposud příliš neobjevoval, když ho ale oslovili scenáristé Jedné rodiny, udělal výjimku. "Natáčení mě baví moc, řekl bych až překvapivě. Je to moc příjemné, což většinou natáčení nebývá. Buď se něco nedaří, nebo je to náročné, ale tady jsem spokojený," nastínil Jeřábek.

Ústřední dvojici hraje s Terezou Kostkovou. Tu před natáčením osobně neznal. V seriálu mají celkem dost scén, kde to mezi nimi coby manželi jiskří. "Tereza je bezprostřední a vlastně to všechno funguje výborně. Měl jsem pocit, který mi pak potvrdila, že jsme si od první chvíle mysleli, že se známe celý život," řekl Jeřábek.

[chooze:article;value:478155]

​Kromě dlouhých natáčecích dnů seriálu ho zaměstnávají i divadelní zkoušky. Úskalím herců bývá často také to, že je lidé poznávají. Tomáš Jeřábek je navíc už léta hvězdou reklam na jednu z bank, kde proslul coby zlý bankéř. "Není to tak horké s tím poznáváním, že bych nemohl vyjít z baráku," zasmál se herec.

Přesto má za sebou už několik zábavných zážitků s fanoušky, kteří ho poznali a pak nechtěli pustit. "Většinou je to takové hodně intenzivní, když je někdo podnapilý. Někdy se jich nejde zbavit. Jednou mi pán říkal: ’Vy jste ten z té reklamy, vy jste ten vyčůraný tlustý chlap, co si hrabe pod sebe. A vy jste mi sympatický,‘ " popsal vtipnou příhodu Jeřábek. 

[chooze:article;value:476741]

Tomáš je ženatý s herečkou Halkou Třešňákovou a spolu mají malého syna Tea, kterého měl až po čtyřicítce. "Já jsem prostě začal pozdě. Neměl jsem na vybranou. Žil jsem si svobodný život a v jednu chvíli jsem si řekl, že kdybych měl být otec, tak teď. A naštěstí to vyšlo," zmínil. 

Syn po něm zdědil netradiční věc. "Má po mně nehty. Mně rostou tak blbě, že jsem si ani nemusel dělat nějaký genetický test, jestli je můj, nebo ne, protože takhle blbě rostou nehty jenom mně," řekl se smíchem Jeřábek.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.