Fanoušci v šoku. Hvězda Harryho Pottera 9 let tajila vztah s kolegou z filmu

Filmy o Harry Potterovi mají i po 12 letech od vydání posledního dílu série fanoušky po celém světě. Ty nyní překvapila zpráva, že během natáčení filmu Harry Potter a Fénixův řád v roce 2007 vznikl mezi dvěma herci vážný vztah.

Evanna Lynchová, která ztvárnila postavu jménem Lenka Láskorádová, přiznala, že celých devět let byla ve vztahu s dalším hercem z filmu. Konkrétně s představitelem mladé verze Jamese Pottera Robbiem Jarvisem. Jeho postava se na rozdíl od postavy Lenky ve filmu jen krátce mihla, ale i to stačilo ke vzniku velké lásky, píše britský deník The Mirror.

Vztah veřejně přiznali v roce 2015, když Evanna sdílela přání k 29. narozeninám Robbieho. Až nyní ale vyšlo najevo, jak dlouho spolu byli. ​Evanna dokonce přesvědčila Robbieho, aby přestal jíst maso, mléčné výrobky a vejce a stal se veganem.

[chooze:article;value:511484]

Pár se rozešel v roce 2016. Herečka tehdy sdílela smutný citát od kanadské básnířky Rupi Kaur: "Nemůžeš ho nutit, aby tě chtěl. On tě musí chtít sám". I nadále ale herci zůstali přáteli a dál spolu mimo jiné navštěvovali veganské akce. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Evanna Lynch (@evannalynch)

Stále tajnůstkářka

Své soukromí si herečka přísně hlídá i nadále. Od roku 2021 podle britského deníku chodí se záhadným Francouzem. "Seznámili jsme se v Londýně," řekla o něm v roce 2022. Je podle ní tichý, ale už ho představila i své rodině. 

​Harry Potter byl v březnu tématem Víkendové Snídaně. O filmu promluvili dabéři hlavních hvězd:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.