Fanouškům se tají dech. Dara Rolins na koncertu odhalí téměř vše

Dara Rolins je v jednom kole, k padesátinám si totiž nadělila největší koncert dosavadní kariéry. Ten vyžaduje ohromné množství příprav, včetně výběru správného kostýmu. Ikona česko-slovenského popu na sociálních sítích zveřejnila, v čem to na pódiu roztočí.

Zpěvačka fanoušky ráda dráždí, a když se jedná o jeden z jejích největších kariérních úspěchů, není tomu rozhodně jinak. "Zkoušky kostýmů jsou v procesu. Už se to blíží," napsala Dara Rolins k videu na instagramu, kde odhalila alespoň malé střípky z blížící se show.

[chooze:article;value:483594]

Legenda popové hudby v O2 areně ukáže hned několik tváří, které v sobě skrývá. Během koncertu se fanouškům předvede jako pravá dáma v černém elegantním kostýmku s lesklými detaily. Neopomene však ani svou divokou stránku, kterou lidé tak milují. Dara elegantní outfit vystřídá za sexy přiléhavé oblečení, ve kterém to může rozjet tak, jak to má ve zvyku. 

Zpěvačka poslední týdny ladí každý sebemenší detail. "Já opět nemilosrdně ohýbám své tělo a přiznávám, jde to ztuha. Ale tento rok platí víc než kdykoliv jindy staré dobré přísloví: 'Bez práce nejsou koláče.' 28. leden se totiž blíží. Takže všechen čas věnuji hudbě, přípravám scény, kostýmům, choreografii a natáčení vizuálu," sdílela zpěvačka před pár dny na instagramu.

[chooze:gallery;value:29862]

Dara Rolins prožila drama ve vlastním domě. Nedvěd ji však ochránil. Podívejte se na video:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.