Fanoušky děsí detail na fotce Charlotte. Nechápou, co tím chtěla Kate říct

Princezna Kate sdílela nový snímek princezny Charlotte, která ve čtvrtek oslavila deváté narozeniny. Na fotografii pózuje malá princezna opřená o zábradlí, usmívá se a hledí do foťáku. Na sobě má modré tričko, džínovou sukni a vínový svetřík.

Na první pohled ničím neobvyklá fotografie ale zarazila fanoušky britské královské rodiny. Těm totiž neuniklo, že svetr, který má Charlotte na snímku na sobě, už někde viděli. "Je to vážně TEN svetr?!" zeptal se na sociální síti X jeden z uživatelů.

[chooze:article;value:553582]

Právě tento svetřík totiž Charlotte oblékla i na nechvalně známém snímku z 10. března, po kterém se na princeznu Kate strhla lavina kritiky kvůli úpravám. Jak připomíná deník Independent, sama princezna pak přiznala, že do fotografie skutečně zasahovala. "Jako mnoho amatérských fotografů občas experimentuji s úpravami," řekla.

Podobná situace jako nyní s fotografií Charlotte nastala i minulý týden, kdy palác zveřejnil narozeninovou fotku prince Louise. I on na fotografii oblékl stejnou košili jako na již zmíněném upraveném snímku. Podle deníku People nebyl ale poslední Louisův ani Charlottin snímek upraven.

Lidé si tím ovšem tak jisti nejsou. Naopak je snímek znepokojil a stejný svetr vnímají spíše jako provokaci. "Okamžitě někdo ověřte, jestli ta fotka není podvod," napsal jeden z uživatelů pod sdílenou fotografii. "Tohle není skutečné, je to AI," napsal další. "Podvod," souhlasil jiný.

Dost možná tak novými snímky dětí ve stejném oblečení chtěla Kate říct, že její zásahy do společné fotografie byly minimální. Někteří uživatelé se ale domnívají, že tím chtěla ukázat, že je nad věcí a z nenávistných komentářů, které se na ni po zveřejnění upravené fotky sesypaly, si nic nedělá. "Stejný svetr, ze kterého se mohli lidé zbláznit. To miluju," podotkl jeden z uživatelů.

Tanečky a jásot. Charlotte a George to rozjeli na korunovačním koncertě:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.