Fanoušky znepokojil detail u princezny Kate. Neznačí nic dobrého, shodují se

Dlouho očekávaný první snímek princezny Kate po operaci břicha měl ukonejšit strachující se fanoušky britské královské rodiny. Ti si ale brzy všimli, že fotografie nebude tak úplně pravá. Podle BBC je zarazil například špatně upravený rukáv u svetru princezny Charlotte, který jejich teorii o úpravách potvrdil.

Na rukávu je totiž jasně vidět, že byl obrázek upravený. K tomu se brzy přiznala i sama Kate, která na sociální síti X napsala, že fotografii upravila. "Jako mnoho dalších amatérských fotografů, i já občas experimentuju s úpravami," napsala a omluvila se. Mezi fanoušky tím ale rozpoutala ostrou debata o tom, proč se princezna k úpravám fotek uchýlila. 

"Proč upravovat úplně normální rodinnou fotku?" zeptal se jeden z uživatelů. "Znovu se nás pokoušíte oklamat," dodal. Další se shodují na tom, že úpravy, které Kate provedla, nesignalizují nic dobrého. Neumí si totiž odpovědět na otázku, jaký důvod k takovému činu princeznu hnal.

[chooze:article;value:545762]

​"Kde je Kate a co jste s ní udělali?" napsal jiný uživatel. "Jsem zoufale zvědavá, co se ve skutečnosti děje!" dodal další. "Zajímalo by mě, jestli to udělali schválně, aby se vysmáli konspiračním teoretikům," napsala další.

Mnoho lidí ale i navzdory skandálu stojí na straně Kate. "Nemusíte se omlouvat, princezno," shodují se a přejí jí brzké uzdravení. "Je to nádherná fotka," dodávají další s tím, že George, Charlotte i Louis rostou jako z vody.

Snímek, který měl vyfotografovat princ William, byl prvním, který Kensingtonský palác zveřejnil od operace, kterou Kate v lednu podstoupila. Podle posledních informací se princezně daří dobře a k oficiálním povinnostem se má vrátit nejdříve o Velikonocích.

Královská rodina není jen Karel III. a Camilla. Britové se více bojí o zdraví Kate, tvrdí historik:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.