Fatální chyba lékařů. Mamince 18měsíčního miminka zbývá už jen rok života

Třicetiletá Kelsie M. začala předčasně rodit v říjnu 2022 a musela podstoupit akutní císařský řez, protože lékaři měli vážné obavy o život její dcery Renae. Té se totiž při porodu zastavilo srdce. V dubnu o tom informoval týdeník Oldham Times

Necelou hodinu po porodu se čerstvé mamince zastavilo srdce. Později se přidaly další zdravotní komplikace. Chirurgové, kteří prováděli císařský řez, totiž prořízli močový měchýř. To způsobilo otravu krve i střev a jejich selhání. Kelsie tak není schopná vstřebávat živiny. Lékaři jí oznámili, že pokud nepodstoupí transplantaci tenkého střeva, tak jí zbývá rok života.

"Jen doufám a modlím se, abych se brzy dostala na vrchol seznamu, protože mám malé dítě, které ve svém životě potřebuje mámu. Je tak těžké zůstat silná, protože to nemůžu ovlivnit, a to je na tom to nejhorší," citovaly slova Kelsie noviny Liverpool Echo

[chooze:article;value:552232]

​"Mohu jíst, ale jen kvůli chuti, protože z jídla teď nic nemám. Je to hrozné, protože dřív jsem byla absolutní gurmán, který miloval všechny druhy jídla," popsala Kelsie. Potíže jí dělá i pohyb. Dokonce se musela znovu učit chodit a podstoupila několik dalších operací.

Kelsie si dokonce vytvořila seznam věcí, co by chtěla stihnout. Dříve vášnivá zpěvačka by si přála zazpívat si s Adele, vytvořit hudební video nebo setkat se se slavnou Charlotte Crosby. Na seznamu jsou ale i zdánlivě obyčejné věci, jako je výlet do zoo, pouštění draka, jízda na kolečkových bruslích nebo výlet s dcerkou do Walesu.

Mamince při porodu zemřelo dítě. Primář nemocnice stojí za svými kolegy. Podívejte se na pondělní reportáž TV Nova:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.