Felix Slováček v koncích: Přišel o spoustu peněz a neví, na koho se obrátit

[chooze:gallery;value:30031]

Hudebník Felix Slováček se svěřil s nepříjemnou zprávou. Dodavatel energie mu v listopadu vyměřil raketové zálohy. Ačkoliv Slováček rychle změnil firmu, během výpovědní lhůty zaplatil 75 tisíc korun. Ty by chtěl zpět.

Zatím však žádné kroky nepodnikl. "Já jsem s tím zatím nic nedělal. Já nevím, co s tím mám dělat, já tomu nerozumím. Nevíte o někom?" svěřil se TN.cz Slováček.

[chooze:article;value:545015]

Netuší, kdo by mu s takovým problémem mohl pomoci. "Nevím, jestli by se tím právník zabýval," vysvětlil muzikant. Zopakoval, že si v této situaci opravdu neví rady. "Já nevím, na koho se mám obrátit," přiznal. 

Zprvu byl hlavně v šoku. "Zaslali mi vyúčtování od mého dodavatele. Já jsem platil zálohu 5 tisíc korun měsíčně, následně mi dokonce vrátili 7 tisíc. Poslali mi ale, že od listopadu nebudu platit 5 tisíc měsíčně, ale 25 tisíc," popsal manžel Dády Patrasové. S jistotou tvrdil, že tolik peněz v domě na Vinohradech určitě neprotopí. U nového dodavatele přitom platí 10 tisíc měsíčně.

[chooze:article;value:536571]

"Tři měsíce jsem ale musel platit první firmě, než mi skončila smlouva. Takže jsem za tu dobu zaplatil 75 tisíc," ozřejmil hudebník. Dokonce si ověřil, zda nebyla chyba v jeho plynoměru. Ten byl ale v pořádku. "Neodvolali jsme se, ale nechci to takhle nechat. Přece nemůžu zaplatit za tři měsíce v normálním domě 75 tisíc! To by bylo za rok 300 tisíc, to už je jako malá fabrika snad. Budu se snažit ty peníze dostat zpět,slíbil si před časem.

Dáda je Dáda. Občas ji obejmu a dám si panáka slivovice, říká Slováček (2/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.