Felixova oslava v obřím stylu. Nechyběly slzy dojetí ani hlavní sokyně v lásce

[chooze:gallery;value:31487]

​Felix Slováček slaví narozeniny až 23. května, tou dobou ale bude Velký sál pražské Lucerny procházet rekonstrukcí. I proto se hudebník rozhodl uspořádat oslavu významného životního jubilea s předstihem. Kromě narozenin hudebník oslavil i 60 let na scéně.

Narozeniny manžela si tentokrát nenechala ujít ani Dagmar Patrasová, která se loni vzpamatovávala z dopravní nehody, a proto nedorazila. V Lucerně nechyběla ani její někdejší sokyně v lásce, bývalá partnerka oslavence a výtvarnice Lucie Gelemová.

Celý večer byl plný slz štěstí i dojemných chvil. Hudebník dostal obří dort se saxofonem, který společně s Dádou naporcovali. Anna Julie Slováčková pak nejen tatínka ohromila písní Rolling in the Deep od Adele. Atmosféru jen podtrhly rodinné fotky, které jí běžely za zády.

[chooze:article;value:498812]

​Oslavenci zazpívala ale také zpěvačka Helena Vondráčková a gratulaci písní zvolil i Jiří Korn. To nejlepší do budoucna pak přišly popřát oslavenci také zpěvačky Jitka Zelenková nebo Marie Rottrová. Mezi dalšími hosty nechyběly hvězdy jako Karel Vágner, Petr Janda, Michal David, Jiří Korn nebo Alexander Hemala.

"Děkuji Vám všem, kdo jste nám pomohli vytvořit tento skvělý večer! Felixův narozeninový večer byl prostě legendární!" pochvaloval si zpěvák Ondřej Provazník, který s hudebníkem jezdí po koncertech s písničkami zesnulého Karla Gotta a teď se zhostil i role producenta koncertu.

Felix Slováček nebyl sám, kdo slavil v Lucerně narozeniny. Petru Jandovi bylo 81 let a Jiřina Bohdalová slaví 92 let ve středu. Narozeninový pugét však dostala před zraky přeplněné Lucerny.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.