Felixova zrada! Dádu nechal na holičkách, zlá nemoc ji trápí dál

Dáda Patrasová má za sebou nelehký rok. Kromě jarní autonehody, kterou stále vyšetřuje policie, jí začal doma dělat potíže Felix Slováček. Ten chtěl královnu dětských srdcí zbavit svéprávnosti a vypadalo to, že jejich manželství skončí rozvodem. Zpěvačka tvrdila, že už návrh podala, ale následně problémy utichly a o žádosti o rozvod už nepadlo ani slovo. Manželé našli společnou řeč a Felix o Dádu svědomitě pečoval, když měla chřipku.

Jenže spokojené chvíle mezi partnery netrvaly dlouho a Dádě se nemoc zhoršila. "Není mi lépe, je mi mnohem hůř. Mám dutiny, všechno, úplně v háji. Zatím jsem ještě nedostala antibiotika, užívám různé aspiriny, paranoly a paramexy," popsala Dáda Patrasová redakci TN.cz své trápení.

[chooze:article;value:483024]

Mnozí by čekali, že kvůli Dádinu špatnému zdravotnímu stavu o ni bude Felix pečovat, jenže ten se podle ní o nemocnou manželku nijak nezajímá. "Felix to nechytil. On se o mě nestará, ten se stará jenom o sebe," svěřila se zdrcená zpěvačka. Před týdnem se Felix ještě snažil a s Dádou byli zadobře, jenže to odnesl čas.

V manželství se sice uklidnily vody, ale situace se pro herečku nezdá být nijak příjemnější. "Je klid zbraní, ale nevím, jestli je to lepší. Nevím, co mám říct, že je vlastně lepší. On si žije svůj život a zase já ten svůj," řekla zklamaně Dáda, která si bohužel kvůli nemoci nijak zvlášť čas bez manžela neužívá.

[chooze:article;value:485379]

"Ležím v posteli a nemůžu ani číst, protože mě bolí hlava i oči. Občas si tedy pustím televizi. Holt to je daň za to, když člověk nemoci přechází. Když jsem byla nastydlá, tak jsem většinou stejně pracovala na plný úvazek. Taková ta normální klasika, kterou všichni celoživotně děláme," pousmála se zpěvačka, které se bohužel vymstila pracovitost a prozatím ji upoutala na lůžko.

[chooze:gallery;value:30031]

Dádu s Felixem alespoň na chvíli usmířila vážná nemoc. Podívejte se na video:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.