Filmová žena Heribana (†43) Polnišová prolomila ticho: Vše se ve mně zabrzdilo

[chooze:gallery;value:31866]

Před osmi měsíci nečekaně zemřel slovenský herec Dan Heriban. Jeho předčasný odchod hluboce zarmoutil jeho seriálovou kolegyni Petru Polnišovou. O pár dní později zemřel její další kamarád, slovenský výtvarník Erik Binder. Polnišové rázem zčernal svět.

"Minulý rok jsem měla velmi těžké stavy. Myslím si, že je běžně má každý člověk, jednou je nahoře, jednou je dole. Jak se říká, když je člověk nahoře, má se na to dívat s pokorou, a když se mu nedaří, tak má doufat nebo vzpomínat na časy, kdy bylo fajn, a těšit se na to, až to bude opět dobré," svěřila se deníku pluska.sk Polnišová.

[chooze:article;value:511123]

Jenže tentokrát byly její stavy mnohem horší. "Měla jsem hrozné období, hlavně tehdy, když odešel Danko. Bylo to pro mě opravdu takové, že se to ve mně všechno zabrzdilo, protože některé věci člověk neočekává, že se stanou a že se s nimi bude muset nějakým způsobem vyrovnat," vysvětlila herečka podle TV Markíza.

Ze smrti přátel se prý ještě nevzpamatovala. "To vyrovnávání... no, ještě možná ani nepřišlo, ale bylo to velmi obtížné. Myslím si, že z nás, kteří pracujeme kamerou, divák vidí jen jednu část, ale každý z nás má různá období, kdy má pocit, že to nezvládá," dodala.

Herec Daniel Heriban zemřel loni v květnu (5/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.