Finále kulinářské soutěže MasterChef je tu. Sledujte ho už dnes večer

Do vytouženého finále se ze šestnácti amatérských kuchařů po několika měsících náročných výzev probojovali jen tři nejlepší, kteří obléknou kuchařské rondony a pokusí se oslnit porotu osobitým menu. "Všichni tři jsme úplně našlapaní. Oni mají plating, já mám chutě, tak uvidíme, co vyhraje," těší se na finále Kuba.

"Cítím hroznou směs všeho. Hlavně radost z toho, že se mi podařilo takhle daleko dojít. Pak samozřejmě je tam velká nervozita, protože věci, který mám připravený, tak nejsou úplně snadný," čeká Honza.

[chooze:article;value:532680]

I v letošním finále se bude vařit rovnou třikrát. Finalisté mají za úkol připravit co nejchutnější menu skládající se z předkrmu, hlavního chodu a sladké tečky v podobě dezertu.

"Hlavní jídlo bude úplná bomba, s tím jsme naprosto spokojená a pokud se dohrabu do dezertu, tak to bude zlatý hřeb dnešního večera," věří si Terka.

"Já myslím, že jsme rozhodli správně. Sice to bylo extrémně náročné, rozhodovat mezi Terkou, Kubou a Honzou ve finále, protože všichni tři do toho dali úplně maximum toho, co v nich bylo," prozradil porotce Radek Kašpárek.

Kdo si letos odnese titul MasterChef Česko a pohádkovou výhru v hodnotě 2,5 milionu korun zjistíte už za chvíli. MasterChef Česko začíná ve 20:20 na Nově! Finále také můžete shlédnout už nyní na Voyo!

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.