Finále Survivoru: Vypadlíci prozradili, komu fandili a co by udělali s výhrou

Tři finalisté, tři různé osobnosti a tři herní strategie. Finále, při kterém byl v napětí snad každý. Oslovení fanoušci na úterním promítání ale měli jasno. "Samozřejmě fandíme Mikýřovi a doufáme, že to vyhraje," řekl jeden z nich. Podobně se vyjadřovali i další.

Dojetí, šťastná shledání a vzpomínání na dny strávené na ostrově. Promítání finále bylo totiž mimo jiné i momentem, kdy se soutěžící poprvé od soutěže setkali na jednom místě.

"Já vidím Jacka a moje nálada stoupla o dva levely výš. Já jsem ani nevěděl, že toto se dá dokázat," řekl Martin Husár alias Bandurko. "Ono se stačilo jenom dobře najíst, vyspat se a chvilku se nevidět a potom si člověk uvědomí, že jsme řešili úplné blbosti," dodal.

[chooze:article;value:560124]

​"Já ho mám rád, fakt opravdu. Možná to lidi nevidí, ale bez Bandurka tahle show není," uvedl zmíněný Jack Hamid.

Komu ale sami účastníci fandili, když ještě netušili, jak to dopadne? "Je to Mikýř. Myslím si, že si to zaslouží nejvíc. Předvedl tady nejlepší výkony, nejlepší sociální hru a za mě i tu nejlepší hru v soubojích," popsal Tomáš Rys.

"Držím palce Nikče, ale fandila jsem celou dobu i Martinovi a Mikýř předvádí úplně skvělou hru," řekla Denisa Dvořáková. "Fandím každému z nich tří, kteří tam jsou, protože se tam dostali zaslouženě," uvedl Filip Křížek.

Kdyby se účastníkům poštěstilo vyhrát a mohli by si odnést si 2,5 milionů korun, tak by někteří šli do investic, jiní by si pořídili třeba nové auto.

[chooze:article;value:558005]

​"Já jsem hrozný blb. Já bych to utratil za nějaký kraviny. Já bych podle mě koupil garáž a do té bych dal porsche," vtipkoval Jakub Bína.

"Já bych určitě vzala rodinu na nějakou velkou dovolenou. A potom ze zbytku peněz, hodně by jich určitě zbylo, tak nějaká investice," řekla Kristina Alexandra Hrbková.

Vítězem Survivoru 2024 se stal Mikýř, komik a youtuber, který dal do celé hry úplně všechno. "Jsem rád, že to končí. Bylo to opravdu dlouhé a jsem rád, že o tom konečně můžu mluvit a říct o tom kámošům a rodině. Oni trošku tušili, ale teďka už je to oficiální, tak je to hrozně fajn," pochvaloval si.

"Těším se, až příští sérii budu pozorovat z gauče a budu extrémně chytrý a budeme říkat pitomcům, jak to mají dělat," řekl.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.