Fotbalové Euro v hotelech: Obrazovky s přenosy pro fanoušky

Fotbaloví fanoušci nebudou ochuzeni o svůj velký koníček ani během dovolené u moře – začalo Mistrovství Evropy ve fotbale, známé jako Euro, a některé hotely z nabídky CK Blue Style připravily prostory pro sledování zápasů na velkých obrazovkách.

„Fotbal sledují lidé po celém světě. Mnohé hotely z naší nabídky nás již informovaly o přípravách na Euro, přičemž zejména egyptské hotely zdůrazňují, že fanoušci ani mimo Evropu o tento fotbalový svátek rozhodně nepřijdou,“ uvádí Lucie Hasman, tisková mluvčí CK Blue Style. „Většina hotelů nabízí fotbalové přenosy nejen na pokojích, ale také ve vyhrazených prostorách s občerstvením, kde nebude chybět ani patřičná sportovní atmosféra,“ dodává.

V Čechy velmi oblíbeném Egyptě tak například síť hotelů Pickalbatros plánuje umístit více obrazovek, včetně velkoplošných LED o rozměrech 3 × 2 metry. Podobné přípravy hlásí i síť hotelů Sunrise v Hurghadě, Sharm El Sheikhu a Marsa Alam. Zajištění přenosů slibuje také provozovatel hotelů The V Luxury Resort a Pyramisa Beach Resort v Hurghadě nebo provozovatel hotelu Three Corners Fayrouz Plaza v Marsa Alam. Některé z těchto hotelů nabízí exkluzivně pro český trh CK Blue Style.

​​Mistrovství Evropy ve fotbale probíhá od 14. června do 14. července 2024 v deseti německých městech. Zápasy se časově nepřekrývají, pouze poslední zápasy ve skupině se hrají současně. Český tým se ve své skupině utká 18. června s Portugalskem, 22. června s Gruzií a 26. června s Tureckem.

Zápasy české reprezentace na ME 2024:

  1. června 2024 od 21:00 Portugalsko – Česko
  2. června 2024 od 15:00 Gruzie – Česko
  3. června 2024 od 21:00 Česko – Turecko

Není překvapením, že fotbalovým fanouškům vycházejí vstříc právě hotelové komplexy v Egyptě. Ten je totiž fotbalovou zemí. Na ulicích center měst lze narazit na sportbary ne nepodobné těm našim evropským, jen jsou pod širým nebem. Přímé přenosy lze potom sledovat tradičně z velkoplošných obrazovek s pivem v ruce, nebo trošku exotičtěji, třeba s ibiškovým čajem zvaným karkade nebo šíšou v různých příchutích, postavenou vedle stolu. Je to jiný zážitek, ale uvidíte, jak hra dokáže všechny spojit. Jenom je potřeba počítat s tím, že v lokálních sportbarech dávají místní přednost zápasům své ligy, svých klubů. Takže jistotu sledování českých zápasů máte opravdu jen ve výše zmíněných hotelech.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.