Fotbalový fanoušek napadl štáb TV Nova! Kameramana skopnul na zem

"Měli jsme vstupovat v 18:40 do Přehledu dne na TN Live, asi 15 vteřin předtím přišel fanoušek Sparty, obrovský holohlavý Čech, a začal řvát na kameramana, jestli chce přes hubu," popisuje reportérka TV Nova Petra Staňová, která byla na místě.

Kameraman agresorovi naznačil, že mají práci, aby je nerušil. "To ho ale neodradilo, kameraman začal couvat, potom ho ten muž kopnul do hrudníku. Kopnul i do kamery a dal mu pěstí. Na obličeji má šrám," pokračovala Staňová.

[chooze:article;value:516711]

Podezřelého už policie zadržela. "Došlo k napadení kameramana ze strany přicházejících fanoušků na stadion. Podezřelého se nám podařilo identifikovat a zadržet," řekl TN.cz policejní mluvčí Jan Daněk.

Vše se odehrálo u stadionu Sparty před utkáním s chorvatským klubem Dinamo Záhřeb. Kvůli vysoké návštěvnosti a přílivu zahraničních fanoušků policie posílila bezpečnostní opatření.

"Lidé jenom stáli, dívali se a nikdo nic neřekl ani neudělal. Já jsem se nemohla ani hnout. Třásly se mi ruce, nemohla jsem ani volat o pomoc. V tu chvíli jsem nevěřila, že se to vůbec děje," uzavřela reportérka.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.