Fotka Kate a Williama s dětmi má skrytý význam. Expertka našla tajnou šifru

Fotku urozené rodinky z Walesu, která vznikla v soukromí na královském dvoře Sandringham Estate v Norfolku v letních měsících, pořídil jeden z jejích oblíbených fotografů Matt Porteous. William a Kate se nechali zvěčnit ruku v ruce se svými dětmi ⁠⁠–⁠ princem Georgem, princeznou Charlotte a princem Louisem.

Nic okolo snímku prý není náhoda. Jak upozornil list The Sun, podle britské expertky na řeč těla Judi Jamesové je v něm ukrytá šifra, kterou dvojice reaguje na skandál vyvolaný dokumentem o životě prince Harryho a vévodkyně Meghan. Ti v něm prohlašovali, že v královské rodině čelili šikaně.

[chooze:article;value:480043]

Následník trůnu se svou manželkou podle Jamesové vypadá šťastně a uvolněně, únavu z chování jeho bratra přesto zamaskovat nedokázali. 

Odbornice má za to, že jejich dokonalé pózy vypadají mnohem pochmurněji, než se na první pohled zdá. William údajně rukou v kapse vyvolává dojem, že něco potřebuje schovat.

Princezna Kate se sice usmívá od ucha k uchu, podle jejího celkového postoje se ale za zdánlivě šťastným výrazem skrývají další emoce, zejména napětí a únava. "Z jejích očí lze však zároveň vyčíst silný pocit hrdosti," doplnila Jamesová.

[chooze:article;value:480844]

Všimla si i změn u dětí, které rostou jako z vody. Především z prince George už podle expertky sálá uvědomění, že se jednoho dne stane králem. "Vždy to byl William, kdo motivoval a vedl svou rodinu. Teď se skoro zdá, že tu roli po svém otci přebírá George," poznamenala Jamesová.

Jako celek je podle ní fotka jasnou demonstrací, že se královská rodina nenechá výpady Harryho a Meghan ze zámoří zastrašit. Pár ze Sussexu neustále opakuje, že je Buckinghamský palác strůjcem bezpáteřních intrik a manipulací, připomněl Daily Mail. Vánoční zdravice to podle Jamesové vyvrací.

Ostuda v paláci. Williamova kmotra odchází kvůli rasistické poznámce:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.