Fotky z veselky: Brzobohatý se pochlubil záběry z Itálie. Nevěsta jen zářila

"Z dlouho plánované dovolené v Itálii se postupem měsíců, po zvážení pro a proti, vyklubala naše svatba s Danielou. Zjistili jsme, že evidentně nejsme první Češi, které to napadlo, a dnes můžeme konstatovat, že to bylo po všech stránkách dobré rozhodnutí," napsal Brzobohatý na svůj instagram.

Svatbu měla dvojice minulý týden, Daniela Písařovicová přijala příjmení Brzobohatá. Její manžel si v komentáři neodpustil drobné rýpnutí do nedávné kauzy s nošením ženských šatů: "Stačí si střihnout se snoubenkou o to, kdo z vás bude mít nakonec svatební šaty, mít větší trpělivost s místními úřady, schopného a zkušeného koordinátora, odháněč dešťových mraků, starší sestru s prořízlou italskou pusou a vše frčí jako nová Vespa."

[chooze:article;value:522781]

​Brzobohatý také vysvětlil, proč se pro svatbu rozhodli tak krátce po zásnubách: "S velkou nadsázkou a humorem lze tvrdit, že Daniela (dle jejích slov) na svatbu spěchala do doby, dokud jí to stále známky gravitace v obličeji dovolí, a já se chtěl zkrátka oženit, protože mě nebaví být rozvedený, což s sebou nese cejch někoho, kdo prohrál. Dnes můžeme s klidem v srdci nahlas říct, že Daniela to jako krásná nevěsta stihla a já se cítím jako vítěz."

Na snímky ze svatby se můžete podívat níže:

Komu z dvojice se více dařilo v soutěži Na lovu? Podívejte se:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.