Fotograf chtěl upozornit na vážný problém. Jeho snímky lidi vyděsily

Fotograf Jan Vorster nechtěně způsobil paniku mezi lidmi na sociálních sítích. Podle deníku Mirror v rámci boje proti ničení životního prostředí totiž vzhůru nohama rozmístil na pláži několik uschlých rostlin aloe vera. Ty vyfotil a umístil na internet, kde se fotky začaly šířit neuvěřitelnou rychlostí.

Rostliny totiž vypadaly, jako kdyby byly mimozemské příšery, které u města Still Bay vycházejí z moře. "Vypadají jako nějaká mimozemská věc z Války světů s Tomem Cruisem," uvedl podle webu LadBible jeden z komentujících.

[chooze:article;value:478360]

Kromě komentářů v podobném stylu se objevily i ty, ve kterých lidé neskrývali své znepokojení z děsivého zjevení. "Ó můj bože, ani bych se nezdržoval zjišťováním, co to je. Utíkal bych jako o život," přidal další. Lidé tak začali Vorstera kritizovat za to, že šíří paniku.

"Byl jsem překvapený. Myslel jsem si, že se tím budou lidé bavit, ale pak byly některé reakce velmi vážné. Některé byly extrémně vážné," prozradil autor. "Pořád se mě ptali, kdy vylézají ty příšery z vody a jestli jen v noci," dodal Jan. Lidé dokonce kontaktovali vědce, aby zjistili, co za tvory to vlastně z vody vylézá. Ti samozřejmě potvrdili, že tyto "příšery" lidem rozhodně neublíží.

[chooze:gallery;value:29671]

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.