Moderní bydlení

Frederiku z Růže brutálně zbili na ulici. Nešiř pohlavní nemoci, křičela útočnice

Nenávistný útok na vlastní kůži zažila Frederika z Růže pro nevěstu, která letos bojovala o srdce podnikatele Radka. Té některé konkurentky vyčítaly, že během soutěže zdůrazňovala, že nemá kalhotky. "Ten důvod proč nenosím kalhotky, je to, že jsem měla přítele, který mě podváděl. Potvrdilo se mi to tehdy, když jsem šla ke gynekoložce na kontrolu. Při cytologii mi řekla, že mám předrakovinový typ HPV viru, našli mi tam ještě chlamydie, různé mykózy a hodně zánětů," svěřila se podle webu topky.sk Frederika.

Od té doby prý v teplých krajinách nemůže nosit spodní prádlo. O citlivém tématu se však veřejně rozhodla promluvit, což se jí teď bohužel vymstilo. "Včera jsem dostala po tlamě. Když vidím tuto fotku, hodí se citovat slova Separa: Vždy, když řeknu pravdu, někteří troubové se urazí," napsala v pondělí ke své fotografii, kde má rozražený ret a nos. 

[chooze:article;value:558458]

Všechno se událo velmi rychle. "Šli jsme s rodinou po mole a ohlédla jsem se, protože někdo něco zakřičel, podívala jsem se na pravou stranu a najednou mi přistál spodní hák, zarazil se mi do tváře a já jsem se hryzla do rtu," popsala Frederika. Uvědomila si, že na ni útočí kolemjdoucí žena. "Pravděpodobně byla zfetovaná nebo opilá. Nevypadala, že je stoprocentně oukej," doplnila. 

Útočnice na ni prý křičela, že roznáší pohlavní choroby, což Frederiku velmi zasáhlo. "Uvědomila jsem si, jací jsou Slováci. Nepřející, závistiví, nevzdělaní, hloupí a neschopní změnit názor. To mi dokázala pěst ve tváři," uzavřela zničeně influencerka, která v Růži pro nevěstu skončila čtvrtá.

Radko o konci lásky se Stankou: Naše první setkání po rozchodu bylo rozpačité (6/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.