Frontman kapely Wohnout se tajně oženil. Sdílel záběry z neobvyklé svatby

[chooze:gallery;value:32528]

​Zpěvák kapely Wohnout už není k mání. Definitivně stvrdil svůj svazek s dlouholetou přítelkyní Andreou. Při té příležitosti popsal i osudný příběh, jak se kdysi setkali. "Bylo to zhruba takhle. Před deseti lety jsem šel v Indii do jedný kavárny na ranní kafe a kupodivu ho nedělal Ind, ale jedna holka, která tam tehdy pracovala. Pak jsme spolu prožili mnoho příběhů v různejch částech světa a teď ve středu jsme se s Andreou vzali," svěřil se na instagramu Homola.

50letý rocker se ženil poprvé v životě a svatbu pojal dosti netradičně. "K oltáři u nás na zahradě jsme přijeli na motorce, svatební pochod nám odehráli kolegové z naší kapely," popsal zpěvák. A očividně i jeho vyvolená na tradice příliš nedbá a na motorce přijela v černé.

[chooze:article;value:409319]

Následně novopečení manželé životní svazek pořádně zapili. "A následující zahradní párty byla plnotučná, až do rána, s velkým počtem příbuzných a přátel a vlastně celý to bylo skvěle neformální," doplnil Homola, který má ze vztahu se zpěvačkou Darou Rolins 16letou dceru Lolu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Matěj Homola (@matejhomola)

Z neotřelé veselky sdílel Homola na sociálních sítích několik snímků s nevěstou, a dokonce i video, jak na hnědé motorce dorazili před oddávajícího. "Děkujeme s manželkou všem za účast, dary a přání," uzavřel zpěvák. Pod snímkem se brzy začaly hromadit gratulace.

Vážná nehoda frontmana kapely Wohnout: Skupina odložila koncerty (7/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.