Gábor a Monika si prošli peklem: Nevěra po porodu, teď zase velká láska

Monika Jákliové a MMA bojovník Gábor Boráros měli během posledních dvou let napilno. V září 2021 požádal Gábor Moniku o ruku, oznámili těhotenství Moniky a pak v lednu minulého roku odjel do reality show Survivor a svou těhotnou snoubenku nechal doma. V pořadu si získal srdce mnohých diváků, což ale po narození dcery jako mávnutím kouzelného proutku zmizelo.

Gábor totiž svou snoubenku po narození jejich dcery Zorky opustil. Podle Moniky to tehdy bylo kvůli nevěře, nasvědčovaly tomu i sociální sítě známého bijce. "Stalo se to, co jsem nečekala ani v nejhorším snu. Skutečně si myslím, že každá žena si zaslouží být milovaná hlavně v období, kdy dá život miminku," řekla tehdy zdrcená Jákliová. Gábor si stál tehdy za tím, že nic takového neřeší.

[chooze:article;value:503682]

​Po několika měsících se ale pár k sobě vrátil, což mnohým vyrazilo dech. "Každý si zaslouží druhou šanci. Hlavně když už jsme i rodina. Přiznal chybu. Přiznal si to a ví, že udělal obrovskou chybu, a poprosil o odpuštění," prozradila v červenci Monika důvod znovuobnovení jejich zhruba desetiletého soužití.

Jejich vztah není ideální ani nyní, jak ukázali ve Výměně manželek. Podle Jákliové Gábora nic nespraví, na druhou stranu ale zmínili, že plánují další děti. Gábor by si totiž přál ještě dva kluky. 

Znechucená Monika ve Výměně. Podívejte se, jaký má problém:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.