GALERIE: Dempsey se stal nejvíc sexy mužem na světě. Čekal na to roky

[chooze:gallery;value:33804]

​Představitel doktora Dereka Shepherda, fanoušky přezdívaného "McDreamy", se stal pro rok 2023 tím nejatraktivnějším mužem na planetě. "Konečně jsem nejvíc sexy mužem na světě podle magazínu People. Na dalších deset let. Nechápu, proč by po mně měl být ještě někdo další," vtipkoval Patrick Dempsey ve videu zmíněného magazínu.

Na toto uznaní čekal Dempsey dlouhé roky. Pravidelně totiž končil na místech za vítězem. "Byl jsem úplně v šoku, pak jsem se začal smát. To je vtip, ne? Vždycky jsem byl družička!" popisoval Patrick, jak na získání titulu reagoval. Doma si ho prý kvůli ocenění budou dobírat.

[chooze:article;value:528563]

​Herec je ženatý s maskérkou Jillian Finkovou a spolu mají jednadvacetiletou dceru Talulu a šestnáctiletá dvojčata Darbyho a Sullivana. "Budou si ze mě dělat legraci a dobírat si mě a přijdou na všechny důvody, proč bych jím neměl být. Což je dobře, udržují mě mladého," řekl Dempsey k tomu, jak budou reagovat jeho děti.

​Dobírání už zřejmě začalo. "Po tomhle ocenění tě asi budeme doma trošku mučit. Už vyrábíme trička!" okomentovala výhru svého muže Jillian na sociálních sítích s tím, že je to zasloužený titul.

Dempsey sice na zvolení nejvíc sexy mužem čekal dlouho, ale je podle svých slov rád, že se mu tohoto uznání dostalo právě teď. "Je hezké mít uznání a moje ego to určitě trochu nakoplo, ale dostávám tím také prostor, abych to využil k něčemu pozitivnímu," uvedl Dempsey a dodal, že by rád upozornil na činnosti Dempseyho centra. To založil na počest své zesnulé maminky na podporu onkologických pacientů a jejich blízkých.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený People Magazine (@people)

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.