Vylosování giveaway

Děkuji všem účastníkům giveaway pro Stoletého staříka a blahopřeji komentující č. 2 – Pavlíně, kterou Random vylosoval jako výherce. Pavlíno, napíšu na mail a doufám, že se Vám kniha bude líbit jako mně.

Jirka podstupuje chemoterapie a stále se hledá vhodný dárce kostní dřeně. O vstup do registru dárců se mohou ucházet zdraví lidé ve věku 18-35 a v naší rodině zrovna nikdo tak mladý není. 🙂 Ptala jsem se v odběrném centru, jestli by mě do registru přesto nepřijali. Bohužel jsem neuspěla, nejen kvůli věku, ale ani můj zdravotní stav není pro darování kostní dřeně vyhovující. Takže dobrá rada pro juniory – zapište se do registru dárců, dokud jste mladí a zdraví, jeden nikdy neví, kdy se to bude hodit… Před pár dny jsem četla o velké podpoře dárcovství kostní dřeně mezi vojáky, tak snad se podaří objevit dokonalého dárce. Uf. Určitě se najde!

Ještě musím napsat něco k bydlení, abych se věnovala také hlavnímu tématu tohoto blogu. Nedávno jsme zařizovali apartmán pro nového člena naší rodiny. 🙂

Giveaway pro stoletého staříka

Na první giveaway na tomto blogu jsem plánovala coby výhru NĚCO designového pro bydlení, ale v momentálně pošmourných dnech určitě přijde vhod zábavná knížka.

Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel je takový švédský týpek, podobný možná
– Forrestu Gumpovi
– Járovi Cimrmanovi
– Švejkovi.

Pokud nemáte v oblibě některého z výše uvedených hrdinů, tak – abych vás neodradila – stoletý Alan Karlsson je absolutní originál!

To, že právě Stoletý stařík je výhrou v giveaway, má ještě dva důvody – jednak mi ji předloni Ježíšek přinesl dvakrát 🙂 a druhak její název souvisí s cílem tohoto příspěvku. Pokud chcete knížku vyhrát, poprosím vás, abyste sdíleli tenhle post kdekoliv vám to přijde vhodné (sociální sítě, blogy…). A za druhé – prosím, zkuste popřemýšlet, jestli byste se nemohli stát dárci kostní dřeně. A místo tohoto příspěvku sdílejte třeba odkaz na Český národní registr dárců kostní dřeně nebo tenhle článek z Novinek.

Můj bratranec onemocněl akutní myeolidní leukémií a jedinou nadějí na uzdravení a další život je transplantace kostní dřeně od cizího dárce. Prosím, pomozte Jirkovi, stát se taky stoletým staříkem…
Děkuji.

Přihlášení do giveaway – vložením mailu do komentářů. Poběží do 28.2.2014, vítěze vybere Random.org.