Moderní bydlení

Godlovu manželku okradli Romové. To by se dřív nestalo, rozčílil se herec

[chooze:gallery;value:33154]

Morální kompas Zdeňka Godly trpí. Rozčílilo ho, že jeho manželku v Chomutově okradli Romové. Ti se přitom podle Godly mají navzájem šetřit. "Cikáni z Rumunska ženě nabízeli voňavky a vzali tašku. V peněžence měla peníze na velký nákup. Doklady a osobní věci. I telefon," vysvětlil podle Blesku herec.

Znechutila ho hlavně myšlenka, že by se Romové mohli okrádat navzájem. Nepříjemný zážitek je pro něj jasným signálem, že staré dobré časy už dávno vzala voda. "To se dříve nemohlo stát, aby cikán okradl cikána. Doba se zhoršila," postěžoval si Godla zklamaně.

[chooze:article;value:498196]

Na policii se ale manželé neobrátili, prý je to v takovém případě zbytečné. "Chodili bychom na výslechy a stejně by je policisté nedopadli. Tihle zloději pendlují," vysvětlil Godla strategii takových zločinců. 

Starosti mu ovšem dělají dluhy a insolvence. Z honorářů mu správkyně konkurzní podstaty nechává jen životní minimum. "Splácení se blíží ke konci, ani nevím, kolik mám ještě doplatit. Úroky z prodlení jsou hrozné," naříká hvězda seriálu Ordinace v růžové zahradě.

Zpověď Zdenka Godly: Jeho největším přáním je zbavit se dluhů (6/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.