Gottová našla po manželovi zapomenutou fotku. Potěší jednu dámu

Ivana Gottová (47) našla během třídění dokumentů roky zapomenutou fotografii svého manžela. A vzpomněla si díky tomu na vtipnou historku, která se s ní pojí.

"Při podepisování ji měl Karel věnovat jmenovitě jisté paní Dáše, ale má maminka, která s ním poštu probírala, si spletla ulici s příjmením a paní, která bydlela v ulici Havlíčkova, přejmenovala při diktování Karlovi na Dášu Havlíčkovou," vysvětlila Gottová příběh pohlednice.

[chooze:article;value:481123]

Maminka Gottové si svůj omyl vzápětí uvědomila. "Karel napsal novou kartu se správným jménem. Fotka věnovaná Dáše Havlíčkové nám zůstala dodnes," uvedla Gottová s tím, že se rozhodla kartu věnovat někomu s tímto jménem.

"Napadlo mě, že by třeba teď před Vánoci tato karta s osobním věnováním mohla potěšit nějakou ženu tohoto jména… Pokud nějakou Dášu Havlíčkovou znáte a byla alespoň trochu Karlovou příznivkyní, ráda jí foto věnuji," dodala Gottová. V komentářích pod příspěvkem už se objevují zájemci o fotografii, kteří mají někoho se stejným jménem ve svém okolí. Paní Havlíčkovou tak zřejmě čeká originální dárek pod stromečkem.

Gottová a její dcery se rozhodly vilu po mistrovi zpřístupnit veřejnosti (10/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.