Gottová vilu po zpěvákovi neotevře. Pro fanoušky si ale připravila překvapení

[chooze:gallery;value:34804]

​Ivana původně plánovala, že vilu na Bertramce otevře letos na podzim. Právě v tomto domě prožil Karel Gott 45 let svého života. Nakonec je ale všechno jinak.

"Plány a přípravy jsem spolu se svým týmem rozjela naplno. Chci vám náš domov ukázat autenticky tak, jak ho měl Karel rád a jak v něm žil, včetně všech důležitých detailů a zajímavostí, o které bych vás nerada ochudila. A to, bohužel, ještě nějakou chvíli potrvá, tedy déle, než jsme všichni předpokládali a plánovali," vysvětlila vdova po zesnulém zpěvákovi na facebooku.

Fanoušci se však nemusí obávat, že by se do domova oblíbené hvězdy jednou nepodívali. "Prosím vás tedy o trpělivost. Villu Gott vám určitě otevřeme, jen termín musíme posunout až na polovinu roku 2025," slíbila Ivana.

Pro příznivce jejího muže si ale připravila jiné překvapení. "O vzpomínku na Karla letos na podzim určitě nepřijdete. Nemůžeme a ani nebudeme opomíjet tento významný rok Karlových nedožitých 85. narozenin a 5. výročí jeho odchodu," uvedla Gottová.

[chooze:article;value:535527]

"Proto vás všechny co nejsrdečněji zveme do pražské O2 areny 5. listopadu 2024 na výjimečný vzpomínkový koncert 'Karel Gott – jeho písně žijí dál', kde vystoupí celá řada hudebních hvězd, a to i zcela nečekaných. A už teď mohu slíbit, že vám alespoň trochu atmosféry z Villa Gott do O2 areny přeci jen přeneseme," doplnila Ivana.

Ta zároveň přiznala, že posunout termín otevření domu pro veřejnost pro ni nebylo lehké rozhodnutí. "Bude mi ctí, když si Kájovy nádherné písně připomenete spolu s námi. Věřím, že budete z koncertu nadšeni a posunutí otevření Villy Gott mi odpustíte!" uzavřela Ivana.

Gottová se rozhodla zpřístupnit vilu po zpěvákovi veřejnosti. Více se dozvíte v následující reportáži (10/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.