Habera se toho rozhodně nebojí. Po letech znovu oblékl legendární kraťásky

Kdo by si nepamatoval legendární upnuté šortky frontmana kapely Team, ve kterých Pavol Habera vystupoval na koncertech v 80. letech. Spolu s tílky a dlouhými vlasy k němu tento kousek oblečení neodmyslitelně patřil.

Přestože od té doby uplynula už notná řádka let, šortky mu stále padnou. To dokazuje i fotografie, kterou sdílel na sociální síti. "Já vím! Někteří z vás mě sledují jen kvůli tomu, že občas vypustím takovou úchylnost. Tak ať se líbí. Toto je aktuální dnešní vintage 2024 kraťasy image!" napsal Habera ke snímku.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Pavol Habera (@pavolhabera)

Zpěvák zároveň přiznal, co často dostává od svých fanoušků. "Bombardujete mě vašimi fotkami v kraťasech à la Habera, ale pozor. Originál je jen jeden!" vzkázal Habera.

Aktuálním snímkem rozhodně pobavil i potěšil nejednu fanynku. "Bože můj. Já vás měla takto pověšeného nad postelí v životní velikosti. Divím se teď, že rodiče neřekli ani popel," svěřila se jedna žena. "Paľo, jste borec. Netřeba dalších slov," přidala se fanynka.

[chooze:article;value:495241]

"Na chlapovi je sexy, když si umí udělat srandu sám ze sebe. Tohle by ješita do světa nepustil. Klobouk dolů," smekla poklonu jedna z příznivkyň. "Chtěla bych v 60 obléct šortky, které jsem nosila ve 20," uvedla další.

Habera dokonce vymyslel i soutěž. "Jestli má někdo po tomto příspěvku chuť si hrát, tak OK! Děvčata a chlapci, ženy a muži, vyhlašuji soutěž. Pošlete mi do direktu vaši fotku v 'mých' kraťasech. A tomu, kdo se mi bude nejvíc líbit, dám osobně dva lístky na náš koncert v rámci turné," vyzval zpěvák.

Pavol Habera oslavil v dubnu roku 2022 60. narozeniny. Podívejte se, jak zavzpomínal na mládí:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.