Habera skončil v nemocnici. Po nepříjemném vyšetření přišla rychlá úleva

[chooze:gallery;value:30226]

​Zdraví je pro modelku Danielu Peštovou na prvním místě, a proto se rozhodla podstoupit preventivní vyšetření. "Kolonoskopie. Ano, vyšetření, před kterým máme všichni respekt, teda já určitě. Ale když Daniela řekla, že jde, tak jsem se přidal a dobře jsem udělal," oznámil zpěvák Pavol Habera na sociálních sítích.

Výsledky oba partnery uklidnily. "Jsme v pořádku a máme na pár let pokoj. Všem, kteří se též chystají, přejeme hodně zdraví," dodal Habera kuráž dalším lidem, kteří nad podobným vyšetřením váhají.

[chooze:article;value:475389]

Kolonoskopii popovému zpěvákovi lékaři provedli v narkóze, což se na něm trochu podepsalo. Zažertoval však, že jeho milované Daniele narkóza na kráse nijak neubrala. "Mimochodem na fotce jsme těsně po probuzení, ale vypadá to, že narkózu absolvoval jen jeden z nás. Hádejte který," zavtipkoval Habera.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Pavol Habera (@pavolhabera)

Důležitost prevence se snaží propagovat i instagramový profil Loono, který Čechy informuje o zásadních vyšetřeních i o různých onemocněních. Krok Peštové a Habery tvůrci na profilu velmi ocenili. "Buď jako Paľo a Daniela," zatleskali odvaze zpěváka a modelky.

Náročné období českých celebrit. V roce 2023 je trápily nejen zdravotní problémy:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.