Hádka českých celebrit. Měli jsme sex, říká influencer. Rapper podal trestní oznámení

[chooze:gallery;value:32799]

Podle Kuběnky šlo o jedinou noc se spoustou alkoholu, i přesto trvá na tom, že s Barracudou měl milenecký poměr. "Ano, je to tak. Stalo se to 28. dubna, protože z toho večera mám fotky. Každopádně, jestli bude tvrdit něco ve stylu, že to bylo nějaké opilecké rozhodnutí, tak ten, co naléval, byl on. Já jsem tu noc už nechtěl chlastat," popsal Kuběnka pro TN.cz.

"On mi potom řekl, že dneska večer je pánem mého osudu. Vůbec jsem to nechápal, pak mi ale došlo, proč chce, ať chlastám. Chtěl po mně určité věci, orální záležitosti. Stoprocentně mě svedl on, já nesvádím 30leté rappery. Myslel jsem, že je hetero, a já nesvádím lidi, u kterých vím, že nemám šanci," dodal influencer. O vášnivé jarní noci údajně vědělo hned několik lidí, proto se Kuběnka rozhodl říct pravdu. Rapper po něm prý stejně mlčenlivost nežádal.

[chooze:article;value:500293]

Sám Barracuda dlouho otálel s reakcí a do celé situace zatáhl právníky. "Na mě žádný Kuběnka parazitovat nebude, a jestli ta nula bude vypouštět nějaké deep fakes nebo jiné sr*čky, tak jí celý život nebude stačit na to, aby platila pokuty. Podávám žalobu a celá kauza je jen kvůli tomu, že nastavuji lidem dobrou tvář jen proto, že jsou ze stejného města jako já. Díky opravdovým fanouškům, že drží se mnou, takhle situace ukázala hodně, Sergei," zakřičel rapper.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený ?????? ????????? (@sbarracuda)

Že by šlo o pomluvu, Kuběnka odmítá. "Já se na Sergeiovi nemám důvod přiživovat, jen jsem chtěl, aby lidi věděli, jak to bylo. Strach ze žaloby nemám, já jsem mu nic neudělal. Přijde mi odporné, že ze mě dělá nějakého pekelníka, když mě svedl on. Týpek má i text o tom, že začne mr**t kluky, takže já mám vztek. Nevzpomínám na to určitě pozitivně, samotný zážitek byl fajn, ale tohle," rozvášnil se Kuběnka. 

[chooze:article;value:515752]

Barracuda si za "výkon" na své údajné premiéře s mužem od influencera pochvalu nevysloužil. "Hmm, já můžu říct, jak hodnotil on můj výkon. Řekl mi, že kou**m nejlépe na světě a že se určitě vidíme. Takže chlapec byl nadšen. Já ale z respektu k němu nebudu říkat nic," řekl potutelně Kuběnka. Barracuda ale ve svém vyjádření tvrdí, že jeho postelové výkony mohou oznámkovat stovky žen.

Bizarní zásnuby Shopaholicadel. Davča poklekl v obchoďáku (12/2022):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.