Hádka v královské rodině: Kate chtěla po Meghan omluvu, Williamovi to nestačilo

[chooze:gallery;value:32687]

​Zdá se, že usmíření rozhádaných princů a jejich manželek není na pořadu dne a ještě dlouho nebude. Přitom se o smír už několikrát pokoušeli. Podle portálu Mirror se krátce po líbánkách prince Harryho a Meghan rozhodly oba páry pročistit vzduch a sešly se na čaj. Kate měla Meghan požádat o omluvu za předešlé urážky, velmi se jí totiž dotkla poznámka na svatbě, že má těhotenský mozek a mávají s ní hormony.

Vévodkyně ze Sussexu se snažila švagrové vysvětlit, že to nemyslela zle a že je takto zvyklá mluvit i se svými přáteli. Jenže na Williama byly její vytáčky už moc a své ženy se zastal. "Ne, tohle je ale neslušné, Meghan," vybouchl podle Harryho autobiografie jeho starší bratr.

[chooze:article;value:515334]

U křiku měl prý své švagrové mávat prstem před obličejem. "Pokud ti to nevadí, dej ten prst pryč z mé tváře," reagovala podle deníku OK! na princovo jednání Meghan. Podle ní spory s Kate vyvolala hlavně jejich vzájemná rozdílnost a nepochopení.

Ve svém dokumentu se vévodkyně ze Sussexu svěřila, jak ji překvapilo formální chování rodiny i v soukromí. "Když William a Kate přišli na večeři a my dvě jsme se poprvé setkaly, pamatuji si, že jsem na sobě měla roztrhané džíny a byla jsem bosá. Vždycky jsem byla typ člověka, co se rád objímá, ale neuvědomila jsem si, že pro spoustu Britů je to nepříjemné," svěřila se vévodkyně, jak se se švagrovou lišily.

Šťastný vztah Meghan a Harryho: Lež, tvrdí přítelkyně. Dávno žijí od sebe (8/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.