Háma ve Skotsku a Krbová na kole. Hvězdy prozradily, jak tráví léto

[chooze:gallery;value:32375]

​Stejně tak jako nenajdete seriál Ulice přes léto na televizních obrazovkách, tak i hostivařské ateliéry momentálně zejí prázdnotou. Točit se totiž začne až zase v srpnu, a tak mají herci teď dostatek volna na odpočinek.

"V červenci mám sice nějaké představení, ale jinak tam mám hodně volna. Takže se těším na odpočinek, na výlety, na kolo i focení. V už srpnu začínáme točit Ulici a mám tam už hodně představení, takže musím ty prázdniny prožít hodně intenzivně," prozradila Ljuba Krbová.

V podobném duchu hodlá trávit prázdninovou pauzu i její kolegyně z Ulice Martina Randová. "Červenec bude hodně odpočinkový, budu se snažit co nejvíc odpočívat, budu se snažit alespoň jednou za čas se dostat za mojí sestrou a její rodinou," zmínila představitelka seriálové Kateřiny.

[chooze:article;value:511485]

​Najdou se ale i herci, kteří zatím vůbec nevědí, co podniknou. "Moje léto bude hodně rozlítané a takové rozfragmentované do malých různých kousků, práce a dovolených. Ale sám ještě nemám úplně jasno, jak to bude fungovat," svěřil se TV Nova na posledním natáčení před létem herec Matyáš Valenta.

Kdo naopak má celé léto naplánované a už se vysněné dovolené nemůže dočkat, jsou čerstvě zamilované hrdličky Adam Vacula s kuchařkou Besky: "Na co se nejvíc těšíme, tak to je výlet do Francie, jdeme objevovat Azurové pobřeží. Takže města jako Nice, Monako, Saint-Tropez a Marseille."

[chooze:article;value:506408]

​Moderátor a bavič Aleš Háma prozradil, že práci během léta odloží a raději bude vyrážet na výlety. Plánů má opravdu spoustu. "Na začátku prázdnin dáme nějaké Slovinsko, abychom se trochu vzpamatovali, odpočinuli si a nabrali síly na prázdniny. A protože já v létě jezdím tam, kde je zima, a milujeme Skotsko, tak letos nás čekají nejsevernější ostrovy Skotska Shetlandy. A pak chalupa, dříví, tráva, kosení, cestování, chodit bos, na vodu chci vyrazit, prostě léto," doplnil Háma.

I moderátor Ondřej Novotný se rozhodl trávit léto aktivně. Manželku Renatu Langmannovou, dceru Medu a partu přátel vyvezl do Rakouska, kde společně poznávají krásy tamních hor.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.