Hanychová lituje, že nestihla živý přenos porodu. Soukup jí ho prý zatrhl

[chooze:gallery;value:29863]

​Porod Agáty Hanychové zůstal skryt před zraky jejich fanoušků. Přestože modelka ještě před pár měsíci plánovala malou Rozárku přivést na svět v přímém přenosu, nakonec z toho sešlo.

"Tak holčičky, já jenom, že jsem to zvládla a Jaromír taky, viď?" ozvala se jen chvíli po porodu Agáta Hanychová v jednom ze svých instagramových příběhů. "No, tys to zvládla," podpořil svou lásku roztřeseným hlasem dojatý Jaromír Soukup.

[chooze:article;value:499290]

Jak se zdá, modelka byla i pár minut po porodu plná energie, rozhodla se proto svým fanynkám vysvětlit, proč nakonec rodila bez zapnutých kamer. "Rozárka je teď na měření, vážení. A já už bych se šla osprchovat, ale prý musím ležet. A živák, já bych chtěla, ale Jaromír nechtěl," svěřila se influencerka.

Toho přímočarost Hanychové skoro až zaskočila. "Ne, ne, ne, nezlobte se," omluvil se Soukup Agátiným sledujícím. "Prý nejsem normální, no, takže tak," uzavřela influencerka s úsměvem téma živého vysílání.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Agata Hanychova (@agatahanychova)

Zhruba deset minut po porodu však natočila na sociální sítě další video, kdy si na svůj původní plán přece jen vzpomněla. "Škoda, že jsme to nedali živě, viď, miláčku. Tohle je holčička naše," pozlobila ještě trochu Hanychová nyní už trojnásobného tatínka.

Veronika Žilková se ve V9kendové Snídani pochlubila vnukem. Syn Agáty Hanychové roste jako z vody (4/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.