Hanychová naznačila, s kým teď spí Soukup. Má to být její kamarádka

[chooze:gallery;value:33523]

Zdá se, že Soukup se po rozchodu s Hanychovou už oklepal, přiznal totiž, že má nový vztah. "Samozřejmě, že nejsem sám, ovšem jakýkoli můj doprovod by byl okamžitě pod palbou bulvárních médií," vysvětlil Soukup pro časopis Sedmička, že identitu své přítelkyně si hodlá nechat pro sebe.

Jeho přání respektuje i Hanychová, která se s bývalým partnerem skoro až pravidelně schází u soudu o dceru Rozárku. "Chtěla bych vám toho říct tolik, ale nemůžu. Protože všechno to začíná být tak zábavný, že mně to hlava nebere," sdělila svým sledujícím v příběhu na instagramu.

[chooze:article;value:545748]

Ti už delší dobu spekulují o tom, že Soukupovou záhadnou přítelkyní je právě novinářka Gabriela Wolfová, která se s Agátou hodně přátelila. Po jejich kamarádství se ale zničehonic slehla zem. "No, nevím, co je to za frajeřinu najít si kámošku od Agáty a být s ní na horách," napsala Soukupovi jedna z žen k příspěvku na internetu. "A Gábi?" sháněla odpovědi další ze Soukupových sledujících.

Někteří lidé si totiž všimli, že byli oba na stejném místě, což rozvířilo vlnu dohadů. "Zajímavé, že Gábina Wolfová je zrovna taky v Alpách a už s Agátou nejsou kámošky, jakože by došlo až k takovým škatulatům, to se mi nechce věřit," osočila Soukupa další z žen.

[chooze:article;value:542448]

Olej do ohně přilila sama influencerka, když naznačila, že Soukup má milostný poměr s nějakou novinářkou. "Jediné vyjádření k soudu. Já jsem se dozvěděla tady od tatínka Rozárky, že se pachtím s novináři. Já se s nimi nepachtím, a dokonce s nimi ani nespím, to je asi všechno tady k téhle kauze," reagovala ostře Hanychová. Nahrála tak spekulacím lidí, protože její bývalá kamarádka je novinářkou. 

Nic víc však influencerka nechtěla komentovat. "To, co jsem říkala, to jsem říkala, nic víc vám ani nikomu říkat nebudu," řekla TN.cz naštvaně Hanychová.

Žilková se pochlubila vnukem. Syn Agáty roste jako z vody (4/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.