Hanychová o rozchodu se Soukupem. Musíme si od sebe odpočinout, tvrdí

[chooze:gallery;value:29863]

​Od návratu známé influencerky z dovolené se objevují spekulace o možném rozchodu s podnikatelem a otcem jejího dítěte Jaromírem Soukupem. Mediální magnát vlastní ve španělské Marbelle luxusní vilu, kde s ním Hanychová a jejich dcera trávily léto. Zpět do Prahy se ale vrátil každý sám.  

"Asi vás zarmoutím, ale nic takového se nekoná," vzkázala influencerka ke zprávám o možném partnerském rozkolu ve svých instagramových stories. Všechny nejasnosti se pak snažila uvést na pravou míru v živém vysílání na sociálních sítích.

[chooze:article;value:518456]

Soukup na letiště podle ní přijel sám o den dřív, protože měl v pět ráno jednání v Brně. Připustila ale, že už se nemohla dočkat, až se do Česka vrátí. "Dovolená s dětmi, to není dovolená," poznamenala suše. 

Během vaření knedlíků se ale vyjadřovala jen ona sama. "My si od sebe potřebujeme chvíli odpočinout," objasňovala svým fanouškům. Jaromír Soukup byl v té chvíli podle Hanychové u sebe doma. "Byli jsme teď spolu až až. A singl nejsem," upřesnila vzápětí. 

[chooze:article;value:502030]

​Česká média minulý týden spekulovala, že dovolená v Marbelle byla pro oba těžkou partnerskou zkouškou. Bulvár zmiňoval, že se pohádali a vše vyústilo v náhlý odlet Soukupa do vlasti. Den poté do Prahy dorazila i Hanychová. Na letišti ji ovšem nečekal Soukup, ale její matka Veronika Žilková. Ta jí pomáhala s batožinou i dětmi. 

Redakce TN.cz navíc přinesla informace, že v jejich luxusní vile během pobytu musela zasahovat místní policie. Někdo odsud ukradl šperky. Situaci se bývalá modelka snažila řešit i s českou ambasádou. Podle jejích posledních prohlášení se ale zdá, že po návratu do tuzemska se její život začíná pomalu vracet do normálních kolejí. 

Žilková se pochlubila vnukem. Syn Agáty Hanychové roste jako z vody (04/2023): 

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.