Hanychová o svatební cestě: Na Dopitu měla důležitý dotaz ohledně peněz

[chooze:gallery;value:33447]

​Na vycházce se bývalá modelka rozhodla podělit o několik detailů z manželského života. "Jdu tady právě se svým manželem. Jdeme na procházku s Rózou," prozradila Hanychová v živém vysílání na instagramu. S Dopitou se rozpovídali o jejich malé svatební cestě do Špindlerova Mlýna. "Bylo to krásný, protože jsme byli bez dětí," zasmála se.

Společný čas si užili po svém. "Ale jestli si myslíte, že to bylo nějaké divoké, tak nebylo. Třeba v sobotu večer, potom, co jsme dojezdili, jsme si furt povídali o tom, jestli někam půjdeme, a skončilo to tím, že jsme si šli lehnout asi v osm," svěřila se influencerka.

[chooze:article;value:530869]

"Ale zase jsme se tenhle rok poprvé vyspali," dodal se smíchem Dopita, ratolesti totiž nechali u Veroniky Žilkové. "Děti byly u mé mámy. Já mám skvělou matku, babičku, a děti ji hrozně milují a myslím si, že je úplně normální, když si občas babička vezme děti," vysvětlila Hanychová.

Během procházky si však uvědomila, že má problém, ve kterém jí může pomoct jen její nový manžel, ven si totiž zapomněla vzít peněženku. "Máš u sebe peníze, když jdeme k těm Vietnamcům?" zeptala se Hanychová. Její nový manžel však nezklamal a ukázal, že se na něj může spolehnout i v takové drobnosti. "Tak dobrý," oddechla si influencerka.

[chooze:article;value:540009]

Ačkoliv Dopita se o Hanychovou i její rodinu v lecčem dovede postarat, další společné děti zatím neplánují. Přesto však fanouškům oznámili, že plánují něco velkého. "Co bude to velké, vám ještě neřekneme, ale těhotná nejsem. My táhneme jeden kočár a neradi bychom tahali dva," uzavřela Hanychová.

Nejsledovanější videa roku 2023: Hanychová a Žilková a jejich životní etapy (11/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.