Hanychová po rozchodu prožívá těžké chvíle: Je mi špatně, přiznala

[chooze:gallery;value:29863]

Agáta Hanychová má za sebou už bezpočet rozchodů, modelce se prostě v milostném životě lepí smůla na paty. Už potřetí jí to krachlo s otcem jejího dítěte. Přestože se zdálo, že Jaromír Soukup bude tím pravým, oznámila modelka v neděli jejich rozchod. Na pořadu dne je proto i otázka alimentů na malou Rózu, která se jim narodila před pár měsíci.

Jako vzor pro ženy v podobné situaci se však Hanychová necítí. "Víte co, já vám k tomu už nebudu víc říkat, já jsem k tomu dala jediné vyjádření a už k tomu víc říkat nechci. Nechci pomáhat žádným matkám samoživitelkám, ať se s tím každý vypořádá, jak chce," vzkázala.

[chooze:article;value:519822]

Přiznala, že jakákoliv zmínka o jejím nevydařeném vztahu se Soukupem jí totiž dělá psychicky zle. "Já jsem k tomu svoje řekla a byly by z toho tisíce dalších článků, které mi nedělají dobře," vysvětlila influencerka.

Podobný osud sdílí i se svou matkou Veronikou Žilkovou, která si prochází těžkým rozvodem. Ta dceřině vztahu velmi fandila a Soukupa už si malovala jako budoucího zetě. Chválila jeho pracovitost a viděla v něm nový mužský vzor pro vnuka Kryšpína. Odmítá se proto k celé situaci jakkoliv vyjadřovat. Když se jí redakce TN.cz zeptala na její reakci, skoro okamžitě zavěsila. "Ne, ne, ne, na shledanou," vyštěkla prudce herečka.

Žilková nese rozchod Agáty těžce. Se Soukupem měla velké plány (8/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.