Hanychová řeší s Dopitou velké dilema. Přiznala, že si neví rady

[chooze:gallery;value:33447]

​Od svatby s Dopitou si Hanychová užívá společného života plnými doušky. Konečně má totiž po svém boku parťáka, který s ní sdílí lásku k adrenalinu a sportu. O víkendu manželé vyrazili na hory do Špindlerova Mlýna, kde brázdili svahy na snowboardu.

Hanychová se svěřila, že je za to manželovi náležitě vděčná. "Bylo to boží. Děkuju Miroslavu Dopitovi a celým horám," zveřejnila influencerka na svém instagramu. Kromě sportu si užívali i zaslouženou pohodu v tamních kioscích.

[chooze:article;value:538092]

​Když odjížděli, bývalá modelka se rozhodla poprosit své sledující o radu. Za pár týdnů chce totiž s rodinou vyrazit do ciziny, netuší ale kam. "Nemáte holky tip na hotel u moře v únoru na jarňáky? Ne moc daleko, ale aby tam bylo teplo a věci pro děti," popsala influencerka, co by od destinace chtěla. 

Ačkoliv si nad touto otázkou zatím s Dopitou lámou hlavy, její fanynky si všimly, že po boku manžela může konečně dělat vše, co ji baví. "Konečně má Agátka chlapa podle svého gusta. Nejen, že je hezký, ale už ho má i za manžela a sdílí spolu všechno," reagovala jedna z žen na sociálních sítích.

Nejsledovanější videa roku 2023: Hanychová, Žilková i Nedvěd a jejich životní etapy (11/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.