Hanychová sklízí kritiku od fanoušků. Ptají se, proč takhle riskuje

Agáta Hanychová vzala svého 11letého syna Kryšpína na sjezdovku a lyžování si neodpustila ani ona sama. Svou radost z jízdy na snowboardu pak sdílela na svém instagramovém účtu. Reakce fanoušků na sebe ale nenechaly dlouho čekat.

Někteří sledující se do těhotné Agáty ostře pustili. Mají totiž strach o její zdraví. Hanychová byla před nedávnem v nemocnici kvůli samovolnému krvácení, což vyvolalo obavy o zdraví miminka, které čeká s mediálním magnátem Jaromírem Soukupem.

[chooze:article;value:473279]

"Není to ve zlém. Těhotenství není nemoc, ale je to jiný stav. Dcera měla bříško jako Agáta a něco se stalo a přišla o miminko. Proč riskovat?" píše například Blanka.

Našli se však i tací, kteří se Hanychové zastávají. "Ať už si o tom myslí kdokoliv cokoliv, je to její tělo, její věc. Všechna rizika bere na sebe. A myslím, že není tak hloupá, aby zbytečně riskovala na mega velké sjezdovce," zastává se Agáty fanynka Monika.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Agata Hanychova (@agatahanychova)

Zdá se ale, že si Hanychová, která má rodit na konci dubna, z kritiky nic nedělá a nenechá si společné chvíle se synem nijak zkazit. "Vím, co si můžu a co si nemůžu dovolit ve svém těhotenství. Je mi jedno, co si o tom myslí národ," řekla redakci TN.cz. 

Hanychová ukázala vánoční výzdobu jako z amerického filmu:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.