Hanychová skončila u extrémně drahé terapeutky. Dohnal ji tam Soukup

[chooze:gallery;value:33523]

Agáta Hanychová se rozhodla hodit za hlavu křivdy z minulosti a všechno v sobě jednou provždy vyřešit. Její milostný život byl totiž plný zvratů a některé vztahy neskončily zrovna hezky.

S tím se v jednom ze svých živých vysílání na instagramu svěřila terapeutce Evelíně Hettnerové. Od ní dostala modelka radu, aby se začala brát jako prioritu. "Já tam mám děti, pak dlouho dlouho nic, pak partnera, pak dlouho nic a až pak sebe. Myslím si, že spousta maminek to tak má," přiznala modelka.

Postupem času se jí ale daří dávat samu sebe na první místo. Vždycky prý ale měla problém se samotou. "Sama se sebou pět minut a konec," zasmála se Hanychová své slabině. Právě to ji možná dohnalo i do několika nefunkčních vztahů.

[chooze:article;value:527066]

Modelka často naznačuje, že do nich řadí i vztah se Soukupem. "Já se u tebe teď cítím líp, než když jsi byla se svým přechozím partnerem, nebudu říkat s kým, prostě jsi taková uvolněnější. Když jsi byla na Barrandově, tak jsi mi říkala, je mi hrozně blbě a byla jsi v hrozné křeči," svěřila se terapeutka, že Agátin rozchod se Soukupem vnímá jako dobrý krok.

"Teď máš chlapa, se kterým ti to asi funguje. Já na tom mám čich," podpořila Hettnerová influencerku. Tu chvála na Dopitu znatelně potěšila. "Já jsem chtěla klid a mám klid. Chtěla jsem se smát a směju se," svěřila se Hanychová, že s Dopitou konečně našla štěstí. 

[chooze:article;value:527509]

Radost jí dělá i vědomí, že to na ní vidí její okolí. "Myslíš si, že nám to vydrží? Na nás jsou teď vypsané i sázky, jestli se vezmeme. Jsou tam tři procenta, že se vezmeme v roce 2024. No a 100 procent výhry je slíbené za to, když si vezmu Jaromíra Soukupa, takže tomu nikdo nevěří," řekla potěšeně modelka.

S terapeutkou se rozhodla probrat i rozvod s Jakubem Prachařem, který pro ni býval jednou z nejbližších osob už od dětství. Podle specialistky je zásadní, aby lidé na takové životní zvraty nebyli sami a klidně si přímo k rozvodu vzali podporu. "Já když jsem měla rozvod s Prachařem, byla jsem tam sama a nenapadlo mě, že si tam můžu někoho vzít," popsala těžkou dobu Hanychová. Teď se však zdá, že se na ni po návratu k Dopitovi konečně usmálo štěstí.

[chooze:article;value:526718]

Na sezení si však vybrala obzvlášť drahou terapeutku. Ve videu Hettnerová několikrát přiznala, že si od pacientů bere za pomoc 100 tisíc korun. To překvapilo i modelčiny sledující. "Já ty terapie dělám tak, že jsem s pacienty půl den a poznám je skrz na skrz, a pak jsem s nimi tři měsíce v každodenní komunikaci. Kdybych si vzala těch 100 tisíc za jedno dopoledne, tak jsem fakt zlá," vysvětlila Hettnerová, že ke každému člověku přistupuje velmi individuálně.

Hanychová byla po rozchodu se Soukupem na dně. Poslechněte si telefonát (9/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.