Hanychová slaví narozeniny. Žilková vzpomínala na rebelské období své dcery

[chooze:gallery;value:29863]

​V den svých 38. narozenin se Agáta Hanychová podělila s fanoušky o několik vtipných přání, která si pro ni její blízcí připravili. Jedno takové pro svou milovanou dceru přichytala i Veronika Žilková. Ke vzpomínce připojila i dojemný vzkaz.

"Vícemiss, rebelka, matka a hlavně milovaná dcera Agátka dnes slaví narozeniny. Vzpomínkové foto ze soutěže Miss 2005. Děkuju, že ses mi narodila," sdílela Žilková v pátek na instagramu zábavnou fotku kroutící se Agáty.

[chooze:article;value:499316]

Hanychová toto přání hned využila, aby se pochlubila svému bratrovi Vincentu Navrátilovi. "Milovaná," šťouchla si v příběhu na sociálních sítích do mladšího sourozence. Prvorozená Agáta totiž s bratrem ráda v žertu soupeří, kdo je oblíbenějším dítětem známé herečky.

Přestože influencerku všechna přání potěšila, dala jasně najevo, že to nejdůležitější v životě už má. "Děkuju všem za přání. Nejlepší dárek už mám," zveřejnila Agáta Hanychová na instagramu roztomilý snímek nedávno narozené Rozárky a k němu označila i svého partnera Jaromíra Soukupa.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.