Hanychová spěchala na pohotovost. Róza bojuje s vážnou nemocí

[chooze:gallery;value:33613]

​Péče o nemocnou Rozárku Hanychovou zaměstnává na sto procent. Influencerka přiznala, že se téměř nevyspí, neustále totiž vstává k brečící holčičce. "Holky, jenom tak pro info, dnešní spánek nula a jedeme zase k paní doktorce, tak nám držte palce, ať je Róze líp," vysvětlila ve čtvrtek ve svém instagramovém příběhu Hanychová.

S dcerou jela k lékařce raději několikrát. Ta nakonec přišla na to, co dívenku trápí. "To bude ale dlouhý den. Jinak Róza má počínající zánět průdušek, takže to bude ještě veselé. Tak se držte, ať jste všichni zdraví," svěřila se bývalá modelka.

[chooze:article;value:525975]

Kvůli péči o dceru dokonce zrušila i plánované vysílání, které slíbila svým sledujícím. "Holky, živák nebude, Róze není stále dobře," dodala o pár hodin později Hanychová. Není divu, že nemá času nazbyt, vzhledem k rozchodu se Soukupem se o nemocnou Rózu stará převážně sama.

Na práci se i přesto snaží myslet, nezbývá jí ale moc energie. K omluvě z živého vysílání modelka připojila i legendární hit Heleny Vondráčkové s názvem Dlouhá noc a naznačila, že ji čeká další náročná noc plná vstávání. Na starosti není ovšem úplně sama, v poslední době ukazuje, že po boku Mirka Dopity jsou všechny trable zvládnutelné.

Žilková se pochlubila vnukem. Syn Agáty roste jako z vody (4/2022):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.