Hanychová ukázala velký zlom v životě malé Rozárky. A je to tady, raduje se

Rozárka, dcera Agáty Hanychové a Jaromíra Soukupa, se narodila na konci dubna letošního roku. Hanychová se v sobotu na sítích pochlubila, že její malá holčička už jí rohlík. "A je to tady!!!" komentovala Hanychová nadšeně fotku. Rozárku vyfotila seshora, nad čímž se někteří fanoušci pozastavili.

"Tak tohle miluje snad každý děcko, žužlat rohlík. Jen škoda, že ji nemůžeme vidět," povzdechla si Miroslava, jedna z Agátiných fanynek. "Pan Soukup je velmi vtipný pán," reagovala na to fanynka Ivana. Další zase Agátu za to, že neukazuje tvář děvčátka, pochválila. Podle ní je dnešní doba "nemocná", když se vystavují fotky malinkých dětí a ty se proti tomu nemůžou bránit. "Agáta je alespoň rozumná a respektuje to," okomentovala Elis.

[chooze:article;value:528109]

​Kritiku naopak Agáta od některých uživatelů schytala za to, že děvčátko jí rohlík z bílé mouky. "V životě bych bílý rohlík takto malému dítěti nedala. Ani my jako malí jsme ho nedostávali," kritizovala Agátino rozhodnutí Tereza. "A my jo a žijem. A je nám 70," odpověděl další fanoušek. 

Hanychová to nedávno od sledujících na sítích schytala také za to, že její dcera Mia vynechala školku, aby s ní mohla jít na focení. Někteří se podivovali nad tím, co na to asi říká holčičky otec Jakub Prachař. Jiní měli pro Agátu pochopení s tím, že dcerka brzy vyroste a ve škole už ji budou čekat jen samé povinnosti. Podpořili ji proto v tom, aby si ji užila, dokud je malá a chce s mámou trávit čas.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Agata Hanychova (@agatahanychova)

​Žilková se pochlubila vnukem. Syn Hanychové roste jako z vody (4/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.